Het ontstaan van Carry Yourself

 

Een aantal jaren geleden was Cisca samen met Sandy Theunisse aan het brainstormen over een tassencollectie exclusief voor het bedrijf van Cisca. Niet alleen het ontwerp van de tassen kwam natuurlijk veelvuldig voorbij ook over een logo en slogan werd nagedacht. Dat werd dus dit kekke koppelteken met de kreet Carry Yourself.

 

 

Het gaat om zoveel meer dan je tas 'dragen' vonden we. Het gaat over jezelf altijd dragen in elke situatie. Het liefst zo leuk mogelijk als het toch moet 😊


Zoals zo vaak in een mensenleven loopt niet altijd alles zoals we willen. Dat ging ook zo bij het daadwerkelijk ontwerpen van de tassen en daardoor belanden het logo, de slogan en de ontwerpen in de denkbeeldige la.

 

Tot Cisca aan het brainstormen was over een vorm en site waarmee ze meer van zichzelf kon delen en anderen wilde inspireren. Een plek waar zij zichzelf kon laten zien en haar manier om je 3.0 versie gestalte te geven. Ineens kwam Carry Yourself weer naar boven.


Elke dag jezelf 'dragen', doen wat nodig is om die 3.0 versie van jezelf te zijn en te worden. Tegelijkertijd ook zacht voor jezelf zijn. Jezelf op handen dragen, goed voor jezelf zorgen. Je omringen met datgene waar je blij van wordt. Het & teken staat voor en/en in plaats van of/of. Steeds als je je beseft dat je niet hoeft te kiezen en dat het zoveel vaker een kwestie van en/en kan zijn in plaats van of/of vergroot je je wereld en je persoonlijke ruimte. Daarom dus. 


Want in plaats van tassen kwam Caroline den Ouden in beeld. Samen geven we sinds het voorjaar van 2019 vorm aan Carry Yourself.