Feelgood girl meets businesslady

Een Carry Yourself vrouw, feelgood girl meets businesslady:

  • Is ambitieus en gedreven, alhoewel soms ook aartslui. Dat houdt ze gelukkig nooit heel lang vol, want binnen een paar uur schiet haar ineens dat briljante idee te binnen of dat geweldige stukje tekst voor dat artikel.
  • Ze weet precies hoe ze zich wil kleden en welke stijl haar geweldig staat. Wat niet wil zeggen dat ze niet regelmatig in sportoutfit of versleten spijkerbroek achter de laptop kruipt en er pas 's avonds laat achter vandaan komt, nog steeds make-up loos, haren ongekamd.
  • Ze is spiritueel geïnteresseerd maar heeft haar handen op het toetsenbord en haar voeten in een kekke hak.
  • Ze ligt regelmatig overhoop met doelen, werkdruk, visie en gezin maar neemt zichzelf en haar leven niet al te serieus. Ze is doelgericht met een tikje of flinke lik sarcasme en de nodige zelfspot.
  • Ze gaat voor feel good en look good, heeft lef, is actiegericht en staat lekker aan, met af en toe een dagje (zelf)twijfel om er daarna weer vol voor te gaan. Never a dull moment. 
  • Ze werkt gewoon beter in een mooie omgeving, met mooie spullen om zich heen. Wie niet?
  • Ze houdt niet van gezeur en gezeik. Aanpakken en door. Oeverloos ouwehoeren doet ze wel met haar vriendinnen ;)
  • Eigen-wijzer vind je ze niet. Soms vreselijk irritant maar altijd interessant. Ze heeft een eigen visie, werkt aan haar eigen ontwikkeling en staat open voor de mening en visies van anderen. Maar wees gewaarschuwd. Ze vindt niks heerlijker dan daar tegenaan te schuren. 
  • Tenslotte vind ze niets leuker dan met andere Carry Yourself vrouwen samen te zijn om te sparren en te praten over werk, kleding, het leven en die interessante man verderop. 

En? Ben jij ook een CY vrouw? Dan ben je hier helemaal op je plek, we inspireren je graag de komende tijd! Volg ons op onze social media of kijk naar het specifiek op jou gerichte aanbod en in de shop. 

 

Hoe is bij jou de balans?

Soms staat je feelgood girl voorop en soms je businesslady. Dan is het 'businesslady meets feelgood girl'. Het evenwicht tussen beide bewaren is soms lastig. Je schiet door in het één of in het ander. Dat is niet erg als het een korte periode is, die opdracht af moet of dat project in geval van je businesslady maar voor de langere termijn is evenwicht tussen je feelgood girl en businesslady essentieel omdat juist de balans tussen genieten, je passie volgen en er af en toe keihard tegenaan gaan datgene is wat je zo veel plezier geeft.

 

Plezier, samen lachen en sparren over onze ideeën en ze uitwerken is wat ons drijft voor Carry Yourself. Zo kunnen we het idee hebben om een test te maken om te zien of je feelgood girl en businesslady in balans zijn en zo staat ie op de site.

 

Benieuwd hoe de balans is tussen jouw feelgood girl en jouw businesslady?