Het ontstaan van Carry Yourself 

Een tijdje geleden was Cisca samen met Sandy Theunisse aan het brainstormen over een tassencollectie exclusief voor het bedrijf van Cisca. Niet alleen het ontwerp van de tassen kwam natuurlijk veelvuldig voorbij ook over een logo en slogan werd nagedacht. Dat werd dus dit kekke koppelteken met de kreet Carry Yourself.

 

 

Het gaat om zoveel meer dan je tas 'dragen' vonden we. Het gaat over jezelf altijd dragen in elke situatie. Het liefst zo leuk mogelijk als het toch moet 😊


Zoals zo vaak in een mensenleven loopt niet altijd alles zoals we willen. Dat ging ook zo bij het daadwerkelijk ontwerpen van de tassen en daardoor belanden het logo, de slogan en de ontwerpen in de denkbeeldige la. Tot Cisca aan het brainstormen was over een vorm en site waarmee ze meer van zichzelf kon delen en anderen wilde inspireren. Een plek waar zij zichzelf kon laten zien en haar manier om je 3.0 versie gestalte te geven. Ineens kwam Carry Yourself weer naar boven.


Elke dag jezelf 'dragen', doen wat nodig is om die 3.0 versie van jezelf te zijn en te worden. Tegelijkertijd ook zacht voor jezelf zijn. Jezelf op handen dragen, goed voor jezelf zorgen. Je omringen met datgene waar je blij van wordt. Het & teken staat voor en/en in plaats van of/of. Steeds als je je beseft dat je niet hoeft te kiezen en dat het zoveel vaker een kwestie van en/en kan zijn in plaats van of/of vergroot je je wereld en je persoonlijke ruimte. Daarom dus. 


Want in plaats van tassen kwam Caroline den Ouden in beeld. Samen geven we sinds het voorjaar van 2019 vorm aan Carry Yourself. 


Cisca & Caroline

Cisca en Caroline zijn de business ladies die achter het merk Carry Yourself zitten. Zij zijn allebei al jaren werkzaam als zelfstandig ondernemer en voelen zich zowel feelgood girls als business ladies. Soms heel erg het één, soms juist meer het ander. Zij werken beide vanuit hun eigen expertise samen aan Carry Yourself om zo andere ambitieuze, ondernemende vrouwen te inspireren en motiveren. Hieronder stellen ze zich allebei voor.

 


Wie is Cisca Stasse?
Ik ben ondernemer, vrouw, communicatieadviseur, moeder, life, career & businesscoach, kattengek, kennisvreter, een vat vol tegenstrijdigheden :)

Bovenal ben ik verslingerd aan persoonlijke groei en betekenis geven aan mijn leven. Vanuit die drijfveren wil ik mijn kennis met je delen en je deelgenoot maken van alles waar ik over nadenk, te weten ben gekomen en wat me bezighoudt. Je tools aanbieden die voor mij het verschil maken of hebben gemaakt en die voor jou misschien ook werken en helpen jezelf te dragen. 

 

Wil je nog meer weten, in vogelvlucht mijn leven.
 • Ik ben de afgelopen pak 'em beet 25 jaar druk bezig geweest met uitzoeken hoe ik me zo goed mogelijk kan voelen. Succesvol kan zijn en blijven. Soms lukt dat, soms niet. Hoe ik van de mooie dingen van het leven kan genieten en de rest over de schutting kan kieperen. En ik deel graag mijn ervaring, kennis en kunde met je. Niet alleen mijn vak communicatie met een specialisatie in positioneren en personal branding is daarbij superhandig, ook ben ik life, career & businesscoach en gegrepen door persoonlijke effectiviteit. 

  Mijn persoonlijke zoektocht en de drive om steeds met mijn ontwikkeling bezig te zijn  (waar wil ik naartoe, waarom en hoe ga ik dat doen), brachten me al veel mooie ervaringen. 
 • Ik werd ondernemer.
 • Ik schreef twee boeken.
 • Ik startte een netwerk voor ondernemende vrouwen en stopte er na 8 jaar weer mee.
 • Ik organiseerde drie keer de Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden.
 • Ik werkte veel en hard en vond toen een manier om minder te werken en meer te doen.
 • Ik voedde mijn twee zoons op (ze zijn wel klaar vinden ze zelf).
 • Ik hield mezelf en mijn drijfveren tegen het licht. Tot vervelens toe.
 • Ik maakte twee glossy's met mezelf op de voorkant. Whahaha.
 • Ik had een appartement in Amsterdam voor de extra en raakte die weer kwijt :(
 • Ik deed wat stomme dingen, zowel privé als zakelijk. 'Snel vergeten en door.'
 • Ik verhuisde van hot naar her met mijn kantoor en ben nu tevreden met mijn nomadenbestaan bij HNK's en heb mijn kantoor thuis weer omarmd en opgewaardeerd.
 • Ik werk met fijne collega ondernemers, zoals Gwen Teske van de Webshop Academy en samen hebben we een supertof programma - www.zoomvoorsucces.nl
 • Ik besloot me te verdiepen in BaZi en heb een nieuwe fascinatie te pakken die ook heel fijn is voor mijn klanten.
 • Ik blijf ontdekken en ups en downs beleven, ik vind het leven zo leuk maar soms ook heel moeilijk. 

Vanuit al deze werkervaring en ja ja ook levenservaring (pffff) en mijn kennis en kunde adviseer, coach en ondersteun ik ondernemers en ambitieuze persoonlijkheden. Bovenal hoop ik anderen te inspireren. Want als ik het kan, dan kan jij het ook. 

 

Ben je tot hier gekomen en wil je meer (over me) weten? Op www.jijonderneemthet.nl vind je wat ik kan betekenen voor ondernemers en ambitieuze persoonlijkheden. Wil je verder lezen over waar ik blij van word en wat mij verder helpt in mijn persoonlijke zoektocht naar een blij en tevreden leven, stay tuned. 


Wie is Caroline den Ouden?

Ik ben zelfstandig grafisch ontwerper, creatief, beelddenker, boys-moeder, zus, chocolade-addict met een schoenentic en gevoelsmens.

 

Mooie dingen maken doe ik het allerliefst en in mijn hoofd ben ik altijd bezig met het bedenken en uitdenken van allerlei plannen en ideeen. Ik ben dol op mooie teksten en beelden en ik bevind me graag in een inspirerende omgeving. 

 

Weetjes over mij: 

 • Ik kom uit een creatief nest, mijn 2 zusjes, mijn moeder en ik doen graag creatieve dingen met elkaar (schilderen, sieraden maken) en veranderen met enige regelmaat de inrichting van ons huis.
 • Ik wilde altijd al graag ondernemer worden.
 • Eerst werkte ik bijna 10 jaar op een reclamestudio, daar had ik hele fijne collega’s en heb ik veel geleerd!
 • Ik werd moeder in 2004 en een jaar later startte ik mijn eigen bedrijf, Friz Dezign.
 • De beginjaren waren best hectisch, ik vond het soms lastig om balans te vinden tussen werk en gezin.
 • Met Friz Dezign verhuisde ik van Papendrecht naar Alblasserdam naar Wijngaarden en weer terug naar Papendrecht.
 • Ik had personeel en liet hen ook weer gaan.
 • Tijdens de crisis verloor ik een paar goede klanten en ging ik zelf ook door een (kleine) crisis (waar ik achteraf heel veel van geleerd heb!)
 • Ik heb twee zonen en sta in het weekend altijd langs de lijn van het voetbalveld.
 • Ik ben een positief ingesteld mens, bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg.
 • Samenwerken met Cisca aan Carry Yourself is zo leuk! Ik kan er mijn ei in kwijt en krijg er energie van.

Meer zien of weten van mijn werk als grafisch ontwerper? Kijk dan op www.frizdezign.nl