CARRY YOUR POWER-middag

Ontdek jouw unieke kracht en jouw sleutel tot succes met de Persoonlijke Kracht Methodiek


Wil jij:

 • Meer over jezelf leren en ben je nieuwsgierig naar de eigenschappen die het verschil zullen maken voor jou?
 • Meer zichtbaar zijn op een manier die bij jou past?
 • Meer weten over de kracht van kleur en welke kleur je kan gebruiken, bijvoorbeeld in je uitstraling, uitingen, personal branding en logo?
 • Weten wat er echt bij je past, bijvoorbeeld omdat je voor een belangrijke keuze staat?
 • Meer zelfvertrouwen en meer zelfwaardering krijgen?

 

Met CARRY YOUR POWER wordt voor jou duidelijk:

 • Wat jouw grootste kracht is en welke keuzes daarbij passen.
 • Hoe jij op een authentieke manier zichtbaar kan zijn.
 • Hoe je de kracht van kleur kan toepassen in je uitstraling en voor je ontwikkeling.
 • Hoe je letterlijk in je grootste kracht stapt en wat je sleutel tot succes is.  
 • Hoe je meer zelfvertrouwen en zelfwaardering krijgt, wat rust en duidelijkheid brengt.

 

CARRY YOUR POWER geeft je inzichten in jezelf, zowel zakelijk als privé. Stap voor stap ga je ontdekken hoe jij de dingen moeiteloos doet op een manier waar je energie van krijgt en wat jouw belangrijkste drijfveren zijn. Je krijgt inzicht in jouw unieke persoonlijke kracht en talenten en hoe je deze zichtbaar maakt. Je ontdekt wat jouw Powerkleur is.

 

Wij geven regelmatig CARRY YOUR POWER-middagen, online en op locatie, waarbij je dit alles in groepsverband gaat ontdekken. De CARRY YOUR POWER-middagen worden gegeven door Cisca Stasse en Caroline den Ouden, twee kleurrijke vrouwen die er een interactieve en leuke middag van maken en beide gecertificeerd Persoonlijke Kracht Coach zijn. Check onder aan deze pagina welke data er gepland zijn en schrijf je in.

 


 

Persoonlijke Kracht Test

 

De basis van CARRY YOUR POWER is een online Persoonlijke Kracht Test met ongeveer 40 vragen. Zodra je je hebt opgegeven krijg je van ons een mail met een link naar de online Persoonlijke Kracht Test. Het invullen van de vragen duurt ongeveer 30 minuten.

Bij deze Test hoort een 20 pagina's tellend Powertyperapport met bijbehorende materialen. Het Powertyperapport krijg je van ons na afloop uitgereikt. Hierin staat alle informatie over jouw Powertype en jouw sleutel tot succes, zodat je het later, thuis op je gemak nog eens door kan lezen.


 

CARRY YOUR POWER-middagen

 

De data voor het najaar van 2020 zijn:
     -
Zaterdag 19 september op locatie
     - Donderdag 29 oktober online
     - Vrijdag 27 november op locatie

 • De workshop duurt van 13.30 tot ongeveer 17.00 uur. (Op locatie: Inloop vanaf 13.00 uur.)
 • Op locatie: in Dordrecht of Papendrecht, je krijgt de adresgegevens via de mail. Wij houden rekening met de Covid-richtlijnen en houden 1,5 meter afstand. Het maximale aantal deelnemers voor deze workshop is hierdoor 8 personen.
 • Online: Een paar dagen van te voren krijg je via de mail een link toegestuurd met instructies om online deel te nemen.
 • De investering voor deze Power-middag inclusief Persoonlijke Kracht Test, Powertyperapport, materialen, koffie/thee en wat lekkers bedraagt €144,- incl. BTW (€119,- excl. BTW)
 • Reserveer uiterlijk 1,5 week voor aanvang je plek hieronder, zodat er genoeg tijd is om de test in te vullen en je rapport samen te stellen. Na betaling ontvang je via de mail een code om je test te maken. NB: let op dat je de datum van je keuze hebt aangevinkt.  

CARRY YOUR POWER-middag

Ontdek jouw unieke kracht en de sleutel tot succes tijdens een leuke interactieve middag op locatie of online. Tijdens de Power-middag beleef je stap voor stap de uitkomsten van jouw Persoonlijke Kracht Test. Aan het eind van de dag ontvang je jouw 20 pagina’s tellende Powertyperapport met de bijbehorende materialen.

 

Kies hieronder voor welke datum jij je in wil schrijven.

CARRY YOUR POWER-middag

€ 144,00

 • Beschikbaar

Staan er geen data ingepland voor de Carry Your Power-middag en wil je op de hoogte blijven van de nieuwe data? Vul dan hieronder je gegevens in, dan mailen wij je zodra het weer mogelijk is om je in te schrijven. Ook voor andere vragen over de Carry Your Power-middag kun je ons uiteraard mailen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

Zet je persoonlijke kracht in in je bedrijf 

De Powermiddag is ook onderdeel van onze Brand Yourself roadtrip, waarin je in 7 maanden in je bedrijf gaat duiken. Tijdens deze roadtrip ga je jouw eigenschappen, innerlijke drijfveren, talenten en passie vertalen naar een sterke en authentieke personal branding. Je bedrijf en je expertise omzetten in een aansprekende en onderscheidende brand zorgt voor een duidelijke profilering tussen al het aanbod.

Benieuwd? Lees meer over de Brand Yourself roadtrip.