CARRY YOUR POWER-middag

Ontdek jouw grootste kracht en laat het zien aan de wereld!


Wil jij:

 • Beter zichtbaar zijn op een manier die echt bij jou past?
 • Meer weten over de kracht van kleur, hoe kleur werkt en hoe jij kleur in kan zetten?
 • Meer over jezelf leren en ben je nieuwsgierig naar de eigenschappen die het verschil maken voor jou?
 • Meer zelfvertrouwen en meer zelfwaardering krijgen?
 • Weten wat er echt bij je past, zodat je de juiste keuzes in je leven en je werk kan maken?

 

Tijdens de CARRY YOUR POWER-middag wordt voor jou duidelijk:

 • Hoe jij op een authentieke manier zichtbaar kan zijn.
 • Hoe je de kracht van kleur kan toepassen in je uitstraling en voor je ontwikkeling.
 • Wat jouw grootste kracht is en welke keuzes daarbij passen.
 • Hoe je meer zelfvertrouwen en zelfwaardering krijgt, wat rust en duidelijkheid brengt.
 • Hoe je letterlijk in je grootste kracht stapt en wat jouw sleutel tot succes is.  

 

Zichtbaar zijn is soms best een dingetje... Om succesvol te zijn moeten mensen weten wie je bent en waarvoor ze bij jou moeten zijn. Maar hoe doe je dat op een leuke, pakkende manier en hoe zorg je ervoor dat jouw uitstraling klopt met jouw binnenkant?

 

Daarvoor gaan we eerst naar binnen, je ontdekt wat jouw grootste talent is en de manier waarop jij de dingen het makkelijks doet. Handig om te weten, want dan snap je meteen waarom sommige dingen jou zo veel energie kosten. Energieslurpers doe je op een manier die niet van nature de jouwe is, en kun je beter niet te vaak in je planning hebben staan. Je wordt veel blijer van de dingen die als vanzelf gaan, die jou weinig moeite kosten. Handig om te weten, dan kun je je daar zoveel mogelijk op richten.

 

En dan, jouw grootste kracht of talent. Misschien heb je wel een idee wat dat is. Maar het kan ook verrassend zijn om dat zo op papier te zien staan. Soms is het voor jezelf zo voor de hand liggend dat je het zelf niet eens als een kracht ziet. Maar dat is het wel! Het is dat wat jou bijzonder maakt en waarin jij je onderscheidt van een ander.

 

En dan is het tijd om die powervrouw die in jou zit te laten zien aan de wereld! We geven je tips & tricks hoe je dat doet en ervoor zorgt dat jouw uitstraling klopt met jouw binnenkant. Zodat jij vol zelfvertrouwen jezelf kan zijn en vol passie aan de wereld kan laten zien wat er in je zit. Je zult zien dat je zo meer voor elkaar krijgt dan je voor mogelijk had gehouden.

 

 


 

Wij geven regelmatig CARRY YOUR POWER-middagen, online en op locatie, waarbij je dit alles in groepsverband gaat ontdekken. De CARRY YOUR POWER-middagen worden gegeven door Cisca Stasse en Caroline den Ouden, twee kleurrijke vrouwen die er een interactieve en leuke middag van maken en beide gecertificeerd Persoonlijke Kracht Coach zijn. Check onder aan deze pagina welke data er gepland zijn en schrijf je in.

 

De basis van CARRY YOUR POWER is een online Persoonlijke Kracht Test. Zodra je je hebt opgegeven krijg je van ons een mail met een link naar de online Persoonlijke Kracht Test. Het invullen van de vragen duurt ongeveer 30 minuten.

 

Aan het eind van de Carry Your Power-middag krijg je van ons jouw persoonlijke Powertyperapport met bijbehorende materialen. Hierin staat alle informatie over je grootste kracht en jouw sleutel tot succes, zodat je het later, thuis op je gemak allemaal nog eens door kan lezen.


 

CARRY YOUR POWER-middagen

 

We hebben voor 2021 nog geen nieuwe data ingepland. Als je het onderstaande contactformulier invult sturen wij je een bericht zodra er weer nieuwe data bekend zijn. Je kan ook aangeven welke middag van de week jouw voorkeur heeft, dan proberen wij daar rekening mee te houden.

 • De workshop duurt van 13.30 tot ongeveer 17.00 uur. (Op locatie: Inloop vanaf 13.00 uur.)
 • Op locatie: in Dordrecht of Papendrecht, je krijgt de adresgegevens via de mail. Wij houden rekening met de Covid-richtlijnen en houden 1,5 meter afstand. Het maximale aantal deelnemers voor deze workshop is hierdoor 8 personen.
 • Online: Uiterlijk een dag van te voren krijg je via de mail een link toegestuurd met instructies om online deel te nemen.
 • De investering voor deze Power-middag inclusief Persoonlijke Kracht Test, Powertyperapport, materialen, koffie/thee en wat lekkers bedraagt €149,- incl. BTW (€124,16 excl. BTW)
 • Reserveer uiterlijk 1,5 week voor aanvang je plek hieronder, zodat er genoeg tijd is om de test in te vullen en je rapport samen te stellen. Na betaling ontvang je via de mail een code om je test te maken. NB: let op dat je de datum van je keuze hebt aangevinkt.  

CARRY YOUR POWER-middag

Ontdek jouw unieke kracht en de sleutel tot succes tijdens een leuke interactieve middag op locatie of online. Tijdens de Power-middag beleef je stap voor stap de uitkomsten van jouw Persoonlijke Kracht Test. Aan het eind van de dag ontvang je jouw 20 pagina’s tellende Powertyperapport met de bijbehorende materialen. Zodat je die powervrouw in je vol vertrouwen kan laten zien aan de wereld!

 

CARRY YOUR POWER-middag

€ 149,00


Staan er geen data ingepland voor de Carry Your Power-middag en wil je op de hoogte blijven van de nieuwe data? Vul dan hieronder je gegevens in, dan mailen wij je zodra het weer mogelijk is om je in te schrijven. Ook voor andere vragen over de Carry Your Power-middag kun je ons uiteraard mailen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

Zet je persoonlijke kracht in in je bedrijf 

De Powermiddag is ook onderdeel van onze Brand Yourself roadtrip, waarin je in 7 maanden in je bedrijf gaat duiken. Tijdens deze roadtrip ga je jouw eigenschappen, innerlijke drijfveren, talenten en passie vertalen naar een sterke en authentieke personal branding. Je bedrijf en je expertise omzetten in een aansprekende en onderscheidende brand zorgt voor een duidelijke profilering tussen al het aanbod.

Benieuwd? Lees meer over de Brand Yourself roadtrip.