Businesslady visionboard gathering

 

Is het de hoogste tijd om jouw businesslady wat meer aan te zetten? Heb je allerlei ideeën in je hoofd? Weet je niet goed waar te beginnen en hoe dat aan te pakken? Schuif dan aan bij de businesslady visionboard gathering waarin we drie uur bij elkaar komen om jou te inspireren en jij jouw businesslady omzet in beeld en visie. 

Deze ochtend of middag is de meest toegankelijke manier om met Caroline en Cisca om de tafel te zitten, hun tips te horen en te vragen en tegelijkertijd jouw eigen businesslady een boost te geven door middel van het maken van een visionboard.

Dit visionboard geeft heldere informatie over hoe jij jezelf op dit moment in je business ziet, waar je naartoe wilt en wat daarbij belangrijk voor je is. Het kan tevens de opstap zijn naar een volledige branding. In stap 4 van de complete brand yourself roadtrip is het namelijk het vertrekpunt voor het vastleggen van jouw uitstraling en beeldmerk. 

 

Zelf gebruiken wij het visionboard nog elke keer om het gevoel en de sfeer die wij over willen brengen af te stemmen en dat wat er in het binnenste leeft naar buiten te brengen. Ook is het een fijne tool voor als je met meerdere personen aan een idee werkt om los van elkaar een visionboard te maken en ze vervolgens naast elkaar te leggen om te zien waar jullie elkaar vinden.

Dus wil jij met twee brand specialisten om de tafel op een fijne ongedwongen manier? Wil jij in beeld brengen wat er bij je uit wil of waar je nog niet de vinger op de zere plek kan leggen? Schuif dan bij ons aan. Wij zorgen voor een creatieve omgeving, de materialen, koffie en thee en vertellen je de do's en dont's en jij verlaat geïnspireerd en met een visuele handleiding de middag om verder mee aan de slag te gaan.


Businesslady visionboard gathering

Zet je businesslady aan tijdens de Businesslady visionboard gathering!

Van 14u tot 17u op locatie in Dordrecht of Papendrecht. 

Businesslady Visionboard

€ 39,50

  • Beschikbaar

Er zijn op dit moment geen workshops ingepland ivm Covid-19. Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je een bericht zodra het weer mogelijk is om in te schrijven.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.