BRAND YOURSELF ROADTRIP

De roadtrip naar jouw complete, authentieke en succesvolle branding

 


Tijdens deze roadtrip ga je jouw eigenschappen, innerlijke drijfveren, talenten en passie vertalen naar een sterke en authentieke personal branding. Je bedrijf en je expertise omzetten in een aansprekende en onderscheidende brand zorgt voor een duidelijke profilering tussen al het aanbod.

 

Dat doen we niet even snel tussendoor. We gaan je branding ook niet bedenken. Een branding die verankerd is in de persoon en de organisatie is het meest succesvol. Als jij je bedrijf bent is het nog belangrijker om een sterke en authentieke branding te hebben. Zo hoef je je niet anders voor te doen dan je bent, dit is makkelijker en gaat moeitelozer en je trekt de mensen aan die bij je passen. We gaan voor een goede basis waarop je jaren kan voortborduren. 

 

Daarom hebben we een roadtrip ontwikkeld die je mee terug neemt naar de basis, inzoomt op het heden en vooruitblikt naar de toekomst om zo tot een compleet beeld te komen. Je gaat niet alleen de diepte in om je personal branding juist te kiezen, je gaat ook concreet aan de slag met uitingen, teksten en beeld. 

Aan het eind van deze roadtrip heb je:

 • de Carry Yourself Planner die je helpt om je branding in te zetten en te plannen.
 • het TWIST, model voor Personal Branding werkboek met 100 vragen ingevuld en de conclusies  daaruit overgenomen in je branding.
 • een Powertype-rapport van 20 pagina's met bijbehorende materialen om jouw grootste kracht zichtbaar te maken.
 • een Blauwdruk-rapport van 30 pagina's met bijbehorende materialen dat jouw pad en potentieel weergeeft.
 • inzicht in je purpose, waarden die voor jou belangrijk zijn, je visie en ambitie.
 • een visionboard dat dit alles visueel maakt.
 • een (hernieuwde) huisstijl en logo met een kleurenpallet en lettertypes die bij je passen.
 • een brandboard waar je steeds op terug kan vallen.
 • je social media profielen herzien en aangepast aan jouw nieuwe brand.
 • social media sjablonen die ervoor zorgen dat je steeds herkenbaar bent.
 • een manifesto of mission statement geschreven.

Gedurende de trip heb je twee sparringpartners en koersbewakers die ervoor zorgen dat jij op je eindbestemming komt. 

 

De roadtrip omvat zeven stappen waarin we dieper in gaan op een bepaald thema. Voor elke stap trekken we ongeveer één maand uit. Dus als je deze roadtrip aflegt neem je zeven maanden de tijd om aan de slag te gaan met jouw ondernemerschap en jouw expertise. Aan het eind van de roadtrip ben je zo ondergedompeld in je branding en talenten dat je zelfverzekerd en met hernieuwde energie jouw expertise en onderneming in de wereld gaat zetten.


Hieronder vind je de zeven stappen van de roadtrip (elke stap duurt ongeveer één maand):

 

Stap 1 - Know yourself - zelfonderzoek

Je gaat beginnen met jouw trip. Je ontvangt de Carry Yourself planner om je vorderingen in bij te houden en je branding in te plannen. Daarnaast ontvang je het TWIST Personal Branding werkboek waarmee je in 100 vragen inzicht krijgt in jouw drijfveren, eigenschappen en voorkeuren. Je duikt diep het verleden in om te ontdekken wat jou van nature het best afgaat, hoe je je ontwikkeld hebt en alle kennis in kaart te brengen die je al in je bagage hebt. Dit werkboek geeft je de eerste richting in het ontdekken en aantrekken van je branding. Deze eerste stap doe je zelf, thuis. Voor het invullen van het werkboek moet je ongeveer 3-6 weken uittrekken (je kan hier tijdens de tweede stap eventueel aan doorwerken).

 

Daarnaast krijg je van ons via de mail een uitnodiging voor het invullen van de Powertest. De uitslag hiervan komt in stap 2 en 3. Het invullen van de Powertest duurt ongeveer 30 minuten. 

 

Stap 2 - Carry Your Power – ontdek je grootste kracht

Aan de hand van de test die je hebt gemaakt wordt duidelijk wat jouw grootste persoonlijke kracht is. Hoe je die inzet, wanneer jij volledig tot bloei komt en hoe jij deze nog veel meer kan leven. Aan je kracht zit een kleur gekoppeld die jou ondersteunt om meer in die kracht te gaan staan. Daarnaast geven de elementen en je balanskleur je nog meer informatie over hoe je ervoor kan zorgen dat de dingen makkelijker gaan, omdat jij gaat omarmen wie je ten diepste bent, wat echt bij jou past en waar je nog veel meer in mag zakken. Dit is een groepsbijeenkomst in real life of online.

 

Na afloop krijg je een uitgebreid geprint Powertype-rapport waarin je alles terug kan lezen. Je krijgt ook materialen mee, in de vorm van 9 kleurenhartjes in een blikje, die jou helpen met het zichtbaar maken van je grootste kracht. 

 

Stap 3 - Gebruik jouw blauwdruk als kompas

Naast je persoonlijke krachtkleur en je powertype die weergeeft wat jouw belangrijkste talent is, zijn er nog drie hoogst scorende kleuren en types uit je test gekomen. Gezamenlijk vormen ze jouw complete blauwdruk. Jouw blauwdruk maakt het plaatje compleet, het vormt een kompas voor jezelf en geeft je inzicht in jouw pad en potentieel, het geeft je richting. Het zorgt ervoor dat jouw voorkeuren, talenten en eigenschappen die je in je dagelijkse leven tegenkomt helder worden. Ook geeft het input voor je personal branding, het geeft aan welke kleuren voor jou belangrijk zijn en wat ze betekenen. Dit is een groepsbijeenkomst in real life of online.

 

Je krijgt een blauwdrukrapport van 30 pagina’s waarin alles uitgebreid omschreven staat, met de bijbehorende materialen.

 

 

Stap 4 - Zakelijke verdieping – zet je businesslady aan!

De afgelopen maanden ben je heel diep gedoken in wie je bent en welke eigenschappen en talenten jij bezit die de wereld nodig heeft. Nu is het zaak om die uit te gaan dragen en de vorm te vinden waarin dat past. Je weet nu wat jouw grootste kracht is en de manier waarop jij de dingen van nature het makkelijkst doet. Hieruit gaan we in een groepsbijeenkomst je why, je purpose formulieren. We gaan kijken naar jouw ideale klant en de manier waarop jij je klant het best kan helpen. En je schrijft je ambitie uit. Tenslotte maak je een visionboard om het visueel te maken. Samen met jouw kleuren en kernwoorden ontstaat er een geheel, richting en duidelijkheid.

 

Stap 5 - Maak het zichtbaar

Alle stappen die je tot nu toe hebt afgelegd maken dat het eenvoudig wordt om je huisstijl en je logo te maken of te vernieuwen. Aan het eind van de roadtrip heb je een huisstijl die helemaal bij je past, met een kleurenpallet en lettertypes die het compleet maken. Zo worden al je uitingen visueel aantrekkelijk en op elkaar afgestemd, en heb je een unieke en passende branding. Samen met Caroline (grafisch vormgever) ga je jouw huisstijl en logo tot stand brengen. In een brandboard (zoals het voorbeeld hiernaast) komt het allemaal visueel samen.

 

 

Stap 6 - Go social

In een groepsbijeenkomst gaan we samen werken aan onze social media. Je gaat je social media profielen herzien aan de hand van de kernwaarden die bij jou passen en je nieuwe huisstijl. Ook gaan we gezamenlijk ideeën voor posts bedenken en (gedeeltelijk) uitwerken. We gaan aan de slag met social media sjablonen zodat je een herkenbaar en terugkerend visueel beeld hebt om je teksten en foto’s in te plaatsen met een duidelijke naamsvermelding en/of logo er in verwerkt.

 

Stap 7- Let’s do it!

In de laatste maand van je trip zetten we de puntjes op de i en schrijven we tot slot je manifesto of mission statement. Deze heb je gedurende je trip al in potlood geschreven, nu is het tijd om hem met je mooiste vulpen definitief te maken en te ondertekenen. Tijdens een groepsbijeenkomst werken we hier samen aan en sluiten de trip gezamenlijk af.  

 

 


Gedurende deze roadtrip maak je steeds meer stappen en wordt jouw branding steeds duidelijker en krachtiger. Je gaat je bio bijwerken op Instagram. Je profiel op LinkedIn en je omschrijving op Facebook. Je website teksten worden duidelijker en duidelijker en je gaat er heel bewust voor kiezen om bepaalde woorden te gebruiken.

 

Je wordt je ook steeds bewuster wie jij bent, wat je kan en wat je te brengen hebt. Je zoekt niet meer naar je waarde, je kent hem en je hebt geleerd om deze tijdens de roadtrip te omarmen. Deze roadtrip is daarmee zo veel meer dan je branding echt goed neerzetten. Het is de manier om voor eens en altijd af te rekenen met je twijfels over je ondernemerschap en het aanbod dat je doet.

 

Voor wie?

De Brand Yourself roadtrip is voor elke ondernemer en specifiek als:

 • je nog twijfelt of ontevreden bent over je (personal) branding.
 • je niet goed weet hoe je jezelf beter zichtbaar kan maken en wat er bij je past qua uitstraling.
 • jouw talenten nog onvoldoende naar voren komen.
 • je je duidelijker wilt profileren in jouw markt.
 • je je regelmatig afvraagt of je wel de juiste expertise hebt gekozen of daarin voldoende keuzes hebt gemaakt.
 • je nog geen logo of huisstijl hebt en aan het begin staat van het vormgeven van je branding.
 • je een herpositionering wilt doorvoeren die jou als ondernemer meer centraal stelt.
 • jouw huisstijl en/of logo niet gemaakt is op basis van jouw persoonlijkheid en talenten.
 • je je de laatste jaren ontwikkeld hebt en dit niet terug te zien is in je branding.

 

Je maakt deze roadtrip samen met

 

Cisca Stasse-Jol: ondernemer, communicatieadviseur, moeder, life-, career- & businesscoach, kattengek, kennisvreter, en vat vol tegenstrijdigheden.

“Bovenal ben ik verslingerd aan persoonlijke groei en betekenis geven aan mijn leven.”

 

&

 

Caroline den Ouden-Huijgen: zelfstandig grafisch ontwerper, creatief, beelddenker, boys-moeder, zus, chocolade-addict met een schoenentic en gevoelsmens.  

“Mooie dingen maken doe ik het allerliefst en in mijn hoofd ben ik altijd bezig met het bedenken en uitdenken van allerlei plannen en ideeën.”

 

Meer over Cisca en Caroline vind je hier.

 

Waar?

Een deel van de roadtrip is online te volgen. Tijdens drie tot vijf maanden is er een fysieke bijeenkomst of afspraak in de regio Drechtsteden. Wij zorgen voor een fijne plek, met 1,5 meter afstand uiteraard.

 

Wat kost het?

De totaalprijs van de complete roadtrip van 7 maanden opgeteld is €1628,- excl. BTW (of €233,- per maand).

Je krijgt er nu 3 uur extra coaching van Cisca GRATIS bij (ter waarde van €95,- x3 = € 285,-).

Of Je kan ook kiezen voor een korting op de totaalprijs van de roadtrip, je betaalt dan €1399,- excl. BTW (of €200,- per maand).

 

Wil je meedoen met de roadtrip?

Leuk! Wij hebben er heel veel zin in om met jou op reis te gaan!

Vul onderstaand contactformulier in. De roadtrip gaat in 2021 van start zodra er voldoende deelnemers zijn. Na het invullen van het contactformulier en het voldoen van je eerste betaaltermijn (of volledige bedrag  als je daarvoor gekozen hebt) kan je direct beginnen met de eerste stap van de roadtrip, omdat je deze stap zelf thuis kan doen. Wij sturen de Carry Yourself planner en het digitale werkboek TWIST, model voor Personal Branding naar je toe zodat je direct van start kan! Wij houden je op de hoogte wanneer er voldoende deelnemers zijn om de 2de stap van de roadtrip, de Carry Your Power-middag in te plannen. (Het kan dus zomaar zo zijn dat de eerste stap niet exact één maand duurt, maar langer. Dit is niet erg, want het invullen van het TWIST werkboek is best wat werk, lekker als je hier wat langer de tijd voor kan nemen! Er staat ongeveer 3 tot 6 weken voor, afhankelijk van hoeveel tijd je ervoor vrij kan maken).

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

Het is ook mogelijk om verschillende onderdelen van de roadtrip los af te nemen, of individueel onder begeleiding van Cisca en Caroline. Stuur ons een mail voor meer informatie en prijzen.

 

Heb je nog behoefte aan extra coaching van Cisca of wil je dat Caroline nog meer uitingen voor je vormgeeft? Dat kan tegen een meerprijs van €95,- per uur. Voor grotere vormgeefklussen kan Caroline een offerte maken zodat je van te voren weet waar je aan toe bent, eventueel inclusief drukwerk.