Sandra: 'Ik hou ervan om mensen een bijzondere dag te laten beleven, waarbij ze een andere kant van zichzelf ontdekken'

 

Sandra Oomkes-van de Boel geeft volledig verzorgde schilderworkshops met diverse thema’s aan particulieren en bedrijven in haar atelier in een historisch pand in het centrum van Breda of op locatie. 

 

Meer informatie: 

www.palettino.nl

Vertel eens. Hoe ambitieus en gedreven ben je?

Ik ben zeer ambitieus en gedreven. 

 

Waarover?

Ik stel hoge eisen aan mezelf en bereid mijn workshops grondig voor. Ik wil mijn vak op de best mogelijke manier uitoefenen.

 

Waarom juist dat? 

Ik vind het zeer belangrijk mensen een bijzondere dag te laten beleven, waarbij ze een andere kant van zichzelf ontdekken, zich kunnen ontspannen en culinair verwend worden, de dagelijkse beslommeringen kunnen vergeten maar ze ook wat nieuws leren en trots en geïnspireerd weer naar huis toe gaan. Het is fantastisch werk, geen groep is hetzelfde.

 

Hoe draag jij jezelf?

Ik ben nogal empatisch en verzorgend ingesteld. Vroeger vond ik dit lastig te combineren met het zakenleven. Nu heb ik geaccepteerd wie ik ben en zie ik dit als een kwaliteit in plaats van als een zwakte. 

 

Wat draag jij waarmee je jouw stijl uitstraalt?

Ik draag graag vrouwelijke kleding waar ik me super makkelijk in kan bewegen. Voor mij geen power suits.

 

Wanneer voel jij je op en top feelgood girl?

Als mijn gasten zich welkom voelen, geënthousiasmeerd raken en er een bepaalde flow ontstaat tijdens een workshop.

 

Wanneer voel jij je op en top businesslady?

Als ik een opdracht binnensleep.

 

Op welke manier stem jij je omgeving af op de ultieme versie van jezelf?

Ik ben erg gevoelig voor omgeving en geniet er ontzettend van dat ik m’n huidige atelier heb kunnen vormgeven zoals ik dat voor ogen had. Ver verwijderd van mijn beginperiode, nu meer dan 13 jaar geleden, waar ik mijn workshops gaf in de zaal van een restaurant, waardoor ik weinig of geen invloed had op de omgeving.  

 

In welke situaties komen jouw feelgood girl of businesslady skills nog niet altijd lekker uit de verf?

Ik ben niet zo goed in het praten over koetjes en kalfjes en vind netwerken soms lastig. 

 

Welk advies zou jij je tien jaar jongere zelf geven?

Vertrouw op jezelf en doe je niet anders voor dan je bent.  

 

Wie is voor jou de ultieme feelgood girl meets businesslady?

Michele Obama

 

Wat heb jij andere feelgood girls & businesslady’s te bieden?

Een schat aan ervaring en mensenkennis na 13 jaar groepen ontvangen.

 

 

 

Sandra staat met deze mooie quote in de Carry Yourself planner.

Reactie schrijven

Commentaren: 0